Lluitarem com mai per ser els primers. Necessitem un millor govern

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta afirma que “cal posar per davant de tot la resolució dels problemes de la gent, pensant en el país sencer. Som la gran alternativa. Si no guanyem nosaltres hi haurà quatre anys més del mateix”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “Catalunya s'encamina cap a unes noves eleccions. I haurem d’escollir si seguir amb una política fracassada, de mala gestió i divisió, o bé canviem de rumb. Una victòria dels socialistes seria el camí més ràpid per assolir-ho. Si tornen a sumar els independentistes es posaran d’acord per seguir en aquest camí que no porta enlloc. Ens cal un resultat electoral excepcional i estem preparats per liderar aquets esforç. Lluitarem com mai per ser els primers. Catalunya pot ser un país millor, necessitem un millor govern. O guanya el PSC o tindrem quatre anys més del mateix. Aquest país té energies, potencial, i cal un Govern capaç d'aprofitar-lo. Catalunya ha de fer un salt endavant i posar-se a la primera línia del progrés econòmic i social”.

 

Miquel Iceta ho ha dit durant la seva intervenció a la reunió interparlanentària celebrada aquest matí en format híbrid atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries a causa de la COVID-19. La reunió ha aplegat els diputats i diputades al Parlament de Catalunya, al Congrés, al Senat, al Parlament Europeu, així com el secretari d'Organització i ministre de Sanitat, Salvador Illa.

 

Miquel Iceta ha fet una crida “per tenir un país millor, per tenir una Catalunya de primera. Oferirem un bon Govern, que toqui de peus a terra, que aposti pel diàleg, la negociació i el pacte. Amb un millor Govern tindrem un millor país. Estem farts de derrotes i frustracions, volem victòries i avenços, i ho aconseguirem. Cal posar per davant de tot la resolució dels problemes de la gent, pensant en el país sencer. Som la gran alternativa. Si no guanyem nosaltres hi haurà quatre anys més del mateix”. “Us crido a fer un esforç per un país millor, una Catalunya de primera, un país del que sentir-nos orgullosos. Podem fer-ho. Volem liderar una etapa de progrés, prosperitat, justícia, feminisme i ecologia al nostre país”, ha afegit.

 

Segons Miquel Iceta, “ara tenim un Govern que porta mesos demostrant la seva inoperància i manca de gestió, i de manera molt manifesta durant la crisi sanitària de la COVID-19. Un Govern que durant tot aquest temps ha treballat més per a la confrontació política que per a la millora de l’eficàcia de la seva gestió i la millora de la qualitat de vida dels catalans. No ens podem permetre tenir un Govern que diu que tot el que va malament és culpa d’un altre. Quan no és culpa de Madrid, ho és dels ajuntaments que “van a la seva”, com li hem sentit dir a la consellera Vergés. Van estar tres mesos intentant donar lliçons al Govern d’Espanya, i quan s’ha acabat l’estat d’alarma hem comprovat que no s’havien preparat per fer bé la feina que li corresponia. Tard i malament, aquest és el resum”.

 

Paraules clau: