La web dels Mossos ofereix presentar denuncies telemàticament però s'obliga la ciutadania a repetir el procés presencialment

  • Actualitzat:
  • Creat:

El diputat Carles Castillo ha presentat una batèria de preguntes sobre aquest fet, i ha alertat del perjudici que signfica per la imatge dels Mossos

El diputat Carles Castillo, portaveu del grup PSC-Units a la Comissió d'interior, ha registrat una bateria de preguntes sobre les deficiències de la pàgina web dels Mossos d'Esquadra. El diputat per Tarragona demana al Govern perquè la pàgina web de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra manté la possibilitat de formular denuncies a través d’internet quan, des de fa mesos aquest servei no és operatiu i la ciutadania que l’utilitza ha de repetir el tràmit presencialment.
 
En la seves preguntes Castillo evidencia que mantenir la possibilitat de formular denuncies a través d’Internet i obligar la ciutadania a repetir el tràmit perjudica la imatge del cos dels Mossos, i demana al govern si té consciència de que obliga els i les membres del cos a fer front a les raonables queixes de la ciutadania quan se’ls obliga a repetir el tràmit.
 
Per Castillo "una bona gestió del servei de denuncies a través d’internet podria reduir el temps d’espera de la ciutadania a l’hora de formular-les i faria minvar també la pressió a la qual estan sotmesos i sotmeses els i les membres del cos que desenvolupen aquestes tasques". El diputat per Tarragona demana també que el Govern l'informi del temps que han d'esperar a les comissaries les persones que han de presentar denuncies.
 

Paraules clau: