La incompetència del Govern no l’han de pagar els funcionaris

  • Pol Gibert
  • Actualitzat:
  • Creat:

Gibert denuncia que el Govern "no sigui capaç ni de complir el que va signar: un 10% de la paga de 2013 a finals de 2018"

El diputat de Socialistes i Units per Avançar, Pol Gibert, ha retret aquesta tarda al conseller Puigneró que el Govern "no sigui capaç ni de complir el que va signar: un 10% de la paga de 2013 a finals de 2018", un fet que "provoca pèrdua de la confiança en la gestió del Govern".

El diputat socialista ha recordat a Puigneró, després de la seva compareixença a la comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública, que en l'anterior compareixença va demanar crèdit i confiança "però una manera d'aconseguir crèdit és complint amb els compromisos i això no ho està fent" i ha denunciat que el Conseller "no pugui evitar culpar a Madrid quan altres comunitats autònomes que van retallar la paga i que també tenen problemes de manca de recursos ja l'han retornat".

Gibert ha recordat que no s'està parlant només de recuperar dues pagues "sinó també d'unes condicions de treball i uns drets laminats any rere any en nom de l'austeritat". En aquest sentit ha destacat "la setmana negra pel Govern" i els diversos "fronts oberts amb metges, funcionaris, bombers, mossos i estudiants davant l'acumulació de retallades durant anys que han fet que el sistema col·lapsi". Pel diputat socialista, "no són els treballadors públics que estan sostenint aquest país els que han de pagar la incompetència del Govern."

Paraules clau: