La continuïtat d'un mal govern és un mal negoci per al país

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

El primer secretari del PSC destaca que "la remodelació del Govern no té res a veure amb la millora de la gestió sinó amb els problemes interns a JxCat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, sosté que la remodelació del Govern de Catalunya promoguda avui pel president Quim Torra "no té res a veure amb la millora de la gestió" de l'Executiu, "sinó amb els problemes interns que hi ha avui a JxCat". "D'alguna manera -afegeix- és un ajustament de comptes". 

En aquest context, Iceta entén que el canvi de consellers obeeix a "les necessitats de lluita política partidista" en l'espai polític postconvergent i insisteix que "no és moment de remodelar, és moment de convocar eleccions i passar pàgina, perquè tots plegats volem un país millor i un país millor requereix un govern millor".

Per això, el líder socialista defensa que "les eleccions han de ser com més aviat millor", per tal de conèixer "el suport que la ciutadania dona a uns i altres". "En aquests moments -ha exposat– la continuïtat d'un mal govern és un mal negoci per al país".

 

Visita a l'Arboç
Miquel Iceta ha fet aquestes declaracions a l'Arboç (Baix Penedès), on s'ha reunit amb l'alcalde, Joan Sans, i els representants dels treballadors de la fàbrica de Saint-Gobain, que la multinacional francesa dedicada a la producció de components per al sector de l'automòbil té previst tancar una de les seves línies de producció. "És un centre absolutament rendible i volem que l'empresa es comprometi a la continuïtat dels llocs de treball", ha advertit.

"Hi ha marge de negociació" i "no volem donar cap batalla per perduda", argumenta Iceta, que entén que "no hi ha motius per al tancament, ja que la planta presenta nivells de productivitat i activitat molt bons".

 

Paraules clau: