La consellera Vergés ha fet el joc a Ayuso i al PP. És incoherent i irresponsable

  • Assumpta Escarp
  • Actualitzat:
  • Creat:

Assumpta Escarp veu “indignant” que la consellera hagi votat en contra dels criteris d’harmonització de les mesures posposades pel Ministeri de Sanitat al Consell Interterritorial de Salut

La portaveu de Salut del Grup Socialista al Parlament, Assumpta Escarp, ha expressat aquest vespre la seva “profunda indignació” pel fet que la consellera de Salut de la Generalitat “ha votat en contra dels criteris d’harmonització de les mesures posposades pel Ministeri de Sanitat al Consell Interterritorial de Salut per donar resposta a l’estat de l’epidèmia a Madrid”.

 

És indignant que una consellera de Salut no pensi en la salut de les catalanes i els catalans. Li hem sentit dir durant molts dies que s’ha de tancar Madrid i que s’ha reduir la mobilitat, i quan el Ministeri presenta unes mesures concretes per evitar la propagació del virus, ella vota en contra. Li està fent el joc a la presidenta Ayuso. És incoherent i irresponsable”, ha dit..

 

Segons Escarp, “Catalunya no està en la mateixa situació que Madrid, però és evident que el virus no entén de mobilitat ni de comunitats autònomes. Per tant, aquestes mesures ens afecten a totes i tots per igual. Quan presenten les mesures, les mateixes que ella reclamava, vota en contra. No ens sembla que rebut que una consellera de la Generalitat demostri tan poc coneixement de la realitat”.

 

“Justament avui que ella i el Govern han fet un espectacle degradant al Parlament, la consellera s’alinea amb el PP contra el Ministeri de Sanitat”, ha conclòs.

 

Paraules clau: