La causa LGTBI és la causa de tota la societat

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet, Fernando Grande-Marlaska, Miquel Iceta i Jaume Collboni participen a la cloenda de la jornada LGTBI dels socialistes catalans

La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha assegurat avui que “la causa LGTBI és la meva causa i és la causa de tota la societat”. Qualsevol discriminació d'un col·lectiu hauria de ser una ofensa per a tothom. Si no aconseguim involucrar tota la societat, el camí que encara queda per recórrer serà més difícil de fer”.

 

Meritxell Batet ho ha afirmat durant la seva intervenció a la cloenda de la jornada LGTBI dels socialistes catalans a Barcelona, en què també hi ha participat el candidat del PSOE a les eleccions generals i ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni.

 

“El discurs de les tres dretes fa por: ens parlen d'anar enrere en la llei de l’avortament, ens volen fer parlar de violència domèstica, però no de gènere; diuen que el matrimoni del mateix sexe és una simple unió civil, però no matrimoni. El problema sempre està en aquest ‘però’. El que volen és fer-nos involucionar en drets i llibertats”, ha afegit Batet. Segons la candidata socialista, “tenim per davant una campanya per convèncer a aquells que dubten que la millor opció per no anar enrere i perquè continuï havent-hi a Espanya un govern progressista és votar socialista”.

 

Fernando Grande-Marlaska ha considerat que “els drets no es conquereixen per sempre, cal defensar-los cada dia. Contra la discriminació cal seguir lluitant per garantir una societat plural i oberta”.

 

Per la seva banda, Miquel Iceta ha afirmat que “volem una societat en què hi càpiga tothom, i no una societat en la qual només se sentin còmodes els qui pensen d'una determinada manera, com deia Pedro Zerolo”.

 

Paraules clau: