Informe d'Activitat Parlamentària XII Legislatura nº1

  • Actualitzat:
  • Creat:

Informe sobre l'Activitat Parlamentària del Grup Socialistes -Units per Avançar

Iniciem la nova legislatura recuperant de nou l'informe d'activitat parlamentària que vam començar a realitzar a la legislatura passada.

El grup PSC - Units hem presentat 435 iniciatives parlamentàries des de la constitució de la XII Legislatura, celebrada el dia 17 de gener de 2018.

Aquestes iniciatives (proposicions de llei, preguntes al Govern, sol·licituds de compareixença, propostes de resolució...) abasten diversos àmbits com són, l'ensenyament, la salut, l'habitatge, afers socials, etc. entre les quals destaquem:

 

 

 

  • La proposta de resolució al primer Ple de la legislatura "per l'acord i el canvi" on demanavem que s'iniciés el compte enrere de la investidura
  • la proposisió de llei de modificació de la Llei 2/2014, del 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, per demanar una moratòria als estudiants sobre l'acreditació del coneixement d'una tercera llengua per poder tenir el títol de grau.
  • La pregunta al govern sobre la implantació de la Renda Garantida de Ciutadania, després de conèixer els retards i les inequitats territorials en la seva implantació

*adjuntem l'informe nº 1

 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: