Illa lamenta la falta de representació del Govern a la Fira Gastech: “Sembla una rebequeria infantil i perjudica Catalunya”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El secretari d’Organització del PSC diu sobre els 100 dies del Govern de Pedro Sánchez que “hem recuperat el diàleg institucional entre els governs de Catalunya i Espanya”

El secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que aquesta setmana s’han complert 100 dies del govern de Pedro Sánchez, que “ha obert una finestra oportunitat per als espanyols i els catalans”. “S’ha progressat en igualtat, hem recuperat la sanitat universal, s’ha produït la fi del pagament de medicaments per a jubilats, s’han fet les primeres passes per convertir RTVE en lliure i independent, i s’ha aprovat l’exhumació de Franco”. “Hem recuperat el diàleg institucional entre els governs de Catalunya i Espanya, amb les reunions de la comissió mixta i la reunió entre els mateixos presidents, abordades amb un to molt diferent”, ha afegit.

 

Salvador Illa ha lamentat la falta d’una representació institucional “com correspon” del Govern de la Generalitat a la Fira Gastech, que comptava amb la presència del Rei. “No és una actitud pròpia d’un Govern, sembla més una rebequeria infantil, i actuant així perjudiquen Catalunya”. Busquen qualsevol tipus d’excusa per animar els seus i obliden les seves obligacions amb el conjunt de catalanes i catalans”, ha dit.

 

En roda de premsa al casal socialista Joan Reventós després de la reunió de la permanent de la Comissió Executiva, Salvador Illa ha anunciat que la Festa de la Rosa, que se celebra aquest diumenge a Gavà, posarà l’accent en el 40è aniversari del partit.

 

 

Paraules clau: