Illa crida a l'acció:Encapçalats per Miquel Iceta presentem una proposta sòlida per a Catalunya

  • Actualitzat:
  • Creat:

Catalunya ja en té prou i ha una alternativa. Des del PSC estem preparats per forjar noves majories per reconstruir el país i reactivar l'economia

"Els darrers 10 anys a Catalunya no han estat bons. No han aportat solucions als problemes reals de la gent, no han contribuït a millorar nivell de vida de la ciutadania, no han enriquit el país, no l'han cohesionat, ni han enfortit el paper de Catalunya a Espanya i Europa" ha denunciat aquesta tarda el secretari d'Organització del PSC i ministre de Sanitat, Salvador Illa, a la inauguració de l'escola virtual de tardor del PSC, on ha anunciat que, un cop coneguda ja la data per a les pròximes eleccions, el 14 de febrer, el PSC "encapçalats per Miquel Iceta, presentarem una proposta sòlida que doni una resposta als problemes que té avui el nostre país" i ha fet una crida a l'acció a tots els i les socialistes "per tal d'explicar amb respecte i claredat el nostre projecte".

Illa ha reivindicat la necessitat de la formació en els partits i no quedar-se en el tuit o l'anècdota: "La política és racionalitat, ideologia, plantejament de fons. És dibuixar cap on ha d'anar la societat" ha explicat, donant principi així a les taules organitzades per aquests dos dies d'Escola, en què es parlarà sobre municipalisme, bon govern, reconstrucció d'Europa, reconstrucció social post covid-19, entre d'altres temes.

La Viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, també ha alertat en la seva intervenció en la inauguració de l'escola de la necessitat de girar full: "Catalunya ja en té prou i ha una alternativa. Des del PSC estem preparats per forjar noves majories per reconstruir el país i reactivar l'economia" ha explicat Granados, que ha lamentat que l'actual Govern "només està pensant a dividir i confrontar" i que "en 10 anys de governs independentistes Catalunya és al vagó de cua dels serveis socials i hem perdut un 20% en salut, educació i polítiques socials."

Paraules clau: