Iceta crida el PSC a "preparar-se per a competir, guanyar i governar al servei de la gent”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Primer Secretari del PSC afirma que “faré honor a dos compromisos fonamentals: no enganyar i no dividir. Ens centrarem a resoldre dels problemes de la gent"

Els 1.069 delegats del XIVè Congrés del PSC han ratificat aquest migdia Miquel Iceta com a Primer Secretari del partit. Durant el seu discurs de ratificació, Miquel Iceta ha dit que “quan es celebrin les eleccions a Parlament de Catalunya, tindrem l'oportunitat de formar govern a la Generalitat. Sé que la tindrem, i us vull demanar que ens preparem per a competir, per guanyar i per governar amb acords al servei dels catalans i les catalanes”.

 

“Faré honor a dos compromisos fonamentals: no enganyar i no dividir. Mai, en cap circumstància. I us proposo que ens centrem en resoldre els problemes de la gent. Prioritzar la justícia social, el feminisme i l’ecologia. Posar per davant de tot el benestar de les persones i el progrés del país. Que les banderes onejant no tapin la realitat ni ens facin confondre les prioritats”, ha dit durant la seva intervenció al Congrés del PSC.

 

Segons Miquel Iceta, “una de les meves prioritats com a Primer Secretari ha estat, i seguirà sent, lluitar amb totes les meves forces per acabar amb aquesta situació amb un canvi de govern, de prioritats i una aposta clara pel retrobament entre catalans i catalanes. Per unes institucions de tots i no al servei del projecte d’alguns. Refent consensos trencats. Recosint el país. Assegurant respecte per tots, i reconciliació entre tots”.

 

Per la seva banda, la vicepresidenta del Govern d’Espanya, Carmen Calvo, ha assenyalat que “davant dels que menteixen i manipulen, sempre hi haurà una dona o un home socialista que sàpiga que s'està a la vida publica per a propiciar el respecte i el retrobament”. “Som gent coherent, gent de principis. Som una garantia sempre. Construirem sempre”, ha indicat.

 

 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: