Hem d’escollir entre Pedro Sánchez o unes dretes que fan un ús partidista del terrorisme

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet, José Zaragoza i Antoni Balmón intervenen en un acte polític a Cornellà

La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat aquest vespre que el dia 28 “caldrà triar entre un govern socialista, i per tant a Pedro Sánchez com a president del govern, o bé un govern de les tres dretes. Unes dretes que fa un ús partidista del terrorisme, en unes declaracions que els inhabilita per poder presidir Espanya; unes dretes que el que estan fent és trencar amb tots els consensos que havíem construït durant 40 anys de democràcia”.

 

Batet jo ha dit en un acte a Cornellà de Llobregat, acompanyada de José Zaragoza, número 4 de la llista del PSC al Congrés dels Diputats, i Antonio Balmón, alcalde i candidat del PSC a l'ajuntament de Cornellà. Segons la candidata socialista, “no ens resignarem a viure en la confrontació, la ràbia, la crispació, no em resigno a tenir una Catalunya dividida en dos. Tot el que no sigui votar el PSOE el 28 d’abril és obrir la porta a un govern de dretes”.

 

Meritxell Batet ha assegurat que “nosaltres volem diàleg dins de la llei, un diàleg respectant les regles del joc, respectant la Constitució i l'Estatut d'Autonomia. Perquè la política és això”. “Volem una Espanya en la qual hi capiguem tots. Si volem que Pedro Sánchez segueixi sent president del Govern, hem de sortir tots i fer-ho possible”, ha conclòs.

 

 

Paraules clau: