Eva Granados-CEO: “Som el partit que més creix”

  • Actualitzat:
  • Creat:

La portaveu socialista afirma que “les catalanes i els catalans enquestats reconeixen la proposta socialista d’apostar per via del diàleg com l'única que pot solucionar l’actual situació entre Catalunya i Espanya”

La portaveu del Grup Socialistes i Units per avançar, Eva Granados, ha valorat avui l’enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió i ha assenyalat que el PSC “som el partit que més creix en intenció directa de vot respecte a l'abril”. “Les catalanes i els catalans enquestats reconeixen la proposta socialista d’apostar per via del diàleg com l' única que pot solucionar l’actual situació entre Catalunya i Espanya”, ha afegit.

 

Segons Eva Granados, les dades del CEO, que situen els socialistes entre els 19 i els 21 diputats, “reflecteixen que recuperem un vot fidel que en anteriors sondeigs mostrava intenció de votar per altres opcions”. “L'increment del vot al PSC prové de la recuperació de votants socialistes que tenien intenció de passar-se a C's. La taxa de fidelitat del vot socialista ha crescut un 8,4% respecte de l'abril. A més, el PSC atrau votants de C's i dels comuns”, ha conclòs.

 

Paraules clau: