Estem farts de política simbòlica. Catalunya no pot perdre més el temps

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Granados lamenta tenir un "Govern en desbandada" davant el relleu avui d'Artadi: "Sembla que qualsevol opció és bona per sortir corrents del consell executiu del Govern"

"Tenim un govern que no governa, que perd votacions de manera sistemàtica i que quan té mandats parlamentaris no els duu a terme" ha denunciat aquest matí la portaveu de Socialistes i Units per Avançar, Eva Granados, en una roda de premsa en que s'ha mostrat "farta de la política simbòlica" i ha reclamat al govern "que a part de fer-se les fotos, tiri endavant les polítiques que toquen".

Segons la diputada socialista, "Catalunya té molts problemes i els catalans i catalanes no podem perdre més temps". En aquest sentit, Granados ha destacat la moció que presentarà PSC-Units en aquest ple referent a les polítiques d'indústria, i que persegueix l'objectiu de fer que el Govern "faci la feina que no està fent".

Preguntada pel termini que finalitza aquesta tarda perquè el president Torra retiri els llaços grocs de les institucions, la portaveu socialista ha recordat que "ningú qüestiona que qui ho vulgui pugui portar un llaç a la solapa, ni que als balcons de les seves cases hi pugui haver llaços o cartells, el que diu la JEC és que els edificis públics s'han de mantenir neutrals". 

Finalment, respecte el relleu d'Elsa Artadi avui, Granados creu que "Sembla que qualsevol opció és bona per sortir corrents del consell executiu del Govern" i hi veu "un menysteniment del Govern a sí mateix".

Paraules clau: