Estem compromesos amb una victòria socialista a Catalunya i Espanya

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta afirma que “estem davant d’un Govern desorientat, un Govern dividit, amb una dificultat d’alguns dirigents independentistes de separar-se absolutament de qualsevol activitat violenta”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat avui que “venim al Comitè Federal del PSOE a comprometre’ns amb una victòria socialista no només a Espanya sinó també a Catalunya”. “Creiem que es donen les condicions perquè puguem ser el primer partit de Catalunya i treballarem molt dur per aconseguir-ho”, ha afegit.

 

En declaracions als periodistes abans de participar al Comitè Federal, Iceta ha dit que “la situació política catalana presenta alguns elements de preocupació. Estem davant d’un Govern desorientat, un Govern dividit, amb una dificultat d’alguns dirigents independentistes de separar-se absolutament de qualsevol activitat violenta. Els demanem que ho facin i que abandonin qualsevol via unilateral. Catalunya ha de canviar de rumb”.

 

“Els socialistes continuarem garantint la convivència i el respecte a la legalitat, perquè són les opcions que millor defensen els interessos de les catalanes i catalans”, ha conclòs.

 

Paraules clau: