És urgent que la senyera torni a representar a tots els catalans i que no es distingeixi a ningú pel seu origen o ideologia

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta diu a Sant Andreu de la Barca que “hi ha candidats que semblen tenir mal de panxa, però jo vull guanyar aquestes eleccions, ser president de la Generalitat i treure Catalunya del forat”

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “oferim lleialtat a la resta d’Espanya perquè volem seguir plegats, però també exigirem el que creiem que ens correspon i defensarem els nostres interessos”. "Que ningú jugui a enfrontar els pobles d’Espanya, ningú és més que ningú ni ningú és menys que ningú. És urgent que la senyera torni a representar a tots els catalans i que no es distingeixi a ningú pel seu origen o ideologia”, ha afegit.

 

Miquel Iceta ha participat aquest vespre en un míting a Sant Andreu de la Barca, acompanyat del president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, i de la número 2 de la candidatura socialista, Eva Granados. A l’acte, Miquel Iceta ha dit que “hi ha candidats que semblen tenir mal de panxa, però jo vull guanyar aquestes eleccions, ser president de la Generalitat i treure Catalunya del forat”. “La Presidència de la Generalitat és de tots perquè Catalunya som tots i ningú es pot apropiar del país, que és de tots”, ha conclòs.

 

 

Paraules clau: