Emplacem el Govern a fer polítiques serioses i no fer més pedaços en matèria d’habitatge

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Eva Granados afirma que “necessitem un Govern que vulgui cooperar amb els ajuntaments i es vulgui entendre amb el Govern espanyol”

La portaveu del Grup Socialistes-Units per avançar, Eva Granados, ha emplaçat avui el Govern “a fer polítiques serioses i que no faci més pedaços en matèria d’habitatge. Necessitem un Govern que vulgui cooperar amb els ajuntaments i es vulgui entendre amb el Govern espanyol”.

 

En declaracions al faristol del Parlament, la portaveu socialista ha indicat que “demà al ple interpel·larem el conseller Calvet sobre polítiques d'habitatge mentre el Govern s’entesta a convalidar el seu decret, que s’ha elaborat sense cap mena de diàleg i tenim un dictamen del Consell de Garanties dient que es antiestatutari. A més dels problemes formals, té problemes de fons. Nosaltres reclamem una rebaixa en els preus del lloguer i en aquest sentit el decret és completament insuficient. L’ha tombat el Consell de garanties i no agrada a les entitats. No sabem exactament què persegueix el Govern”

 

Respecte a la ILP sobre la independència que ha rebutjat admetre a tràmit la Mesa del Parlament, Eva Granados ha destacat que “el que el diputat Torrent va signar com a diputat, avui se n'ha abstingut com a President de la cambra”. “Cal que els independentistes facin autocrítica dels fets d’octubre de 2017. Cal plantejar a la ciutadania una sortida que passi pel diàleg, i si el president Torra no se’n veu capaç, que convoqui eleccions. Tenim un Govern del tot incoherent i que no ens porta enlloc”, ha conclòs.

 

 

Paraules clau: