El vot socialista permet superar el bloqueig, frenar l’independentisme i frenar la ultradreta

  • Manuel Cruz
  • Actualitzat:
  • Creat:

Manuel Cruz, Salvador Illa i Alícia Rodríguez participen en un acte a Premià de Mar

El president del Senat i candidat del PSC a la Cambra Alta, Manuel Cruz, ha afirmat avui que “hem de ser capaços de reconciliar la ciutadania amb la política”. “Una diferència fonamental entre esquerra i dreta és la seva concepció de la política. La dreta porta temps amb la matraca que l'eix dreta-esquerra està superat i la fi de les ideologies. Per a l'esquerra, en canvi, la política vol dir fer polítiques, i no simple gestió, sinó prenent partit pels sectors socials més desfavorits”, ha dit.

 

Manuel Cruz, ha participat aquets vespre en un acte polític a Premià de Mar, acompanyat del secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, i de la candidata al congrés pel PSC Alícia Rodríguez. Cruz ha assegurat que “la convivència a Catalunya està tristament danyada. Els socialistes estem entestats en el benestar col·lectiu, en viure millor plegats. La nostra voluntat de diàleg per aconseguir-ho és sincera”.

 

Per la seva banda, Salvador Illa ha afirmat que “amb el vot als socialistes es poden aconseguir tres coses: superar el bloqueig, frenar l'independentisme i les nefastes conseqüències del procés i frenar la dreta i la ultradreta”. “Una regla d'or que totes les forces polítiques a Catalunya haurien de fer seva i haurien de començar a posar en pràctica és no dividir i no mentir. Malauradament, durant massa temps s'ha buscat la divisió i s'ha enganyat”, ha conclòs.

 

Paraules clau: