El que més convé al país és un futur d'estabilitat, àmplies majories i acords

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta encapçala la tradicional ofrena floral del PSC a la tomba de Companys al fossar de la Pedrera

El Primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat avui que la commemoració del 78è aniversari de l'afusellament de l'expresident català Lluís Companys sigui “motiu de reflexió sobre quins són els millors camins per al futur” de Catalunya, que passen pel “diàleg, els acords i les àmplies majories”.

 

Iceta ha encapçalat la tradicional ofrena floral a la tomba de Companys al fossar de la Pedrera, al cementiri de Montjuïc de Barcelona acompanyat de l'expresident de la Generalitat José Montilla i el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa. “Aquestes commemoracions ens uneixen amb la història i han de ser motiu de reflexió sobre quins són els millors camins per preparar el futur del país i què és el que més convé per al present i el futur de Catalunya”, ha dit.

 

Segons Iceta, “el que més convé al país és un futur d'estabilitat, àmplies majories i acords. Nosaltres estem convençuts -ha prosseguit- que un camí d'estabilitat, diàleg i acords seria el millor, sustentat amb àmplies majories i amb objectius que realment ho siguin de país". “Animem tothom a sumar-se a aquest esforç per acabar amb divisions i garantir el progrés de tots els catalans", ha conclòs.

 

Paraules clau: