El que hem de posar damunt la taula són solucions, respostes i polítiques

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet diu a Terrassa que “vam aprofitar el debat de TV3 per fer propostes i demostrar quin és el rumb i el projecte que volem per al país”

La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat avui que “en aquest moment el que hem de posar damunt la taula són solucions, respostes i polítiques. Som el país on la desigualtat ha crescut més, hem de lluitar contra la desigualtat i la precarietat. Ens hem de concentrar en les polítiques que oferim als ciutadans i ciutadanes”.

 

Després d'un passeig per Terrassa acompanyada per l'alcalde socialista i candidat a la reelecció, Alfredo Vega, Batet ha assegurat que “el proper 28A hem de deixar-nos d’aritmètica i de càlculs i hem de garantir que tenim un govern progressista amb Pedro Sánchez al capdavant. El que necessita aquest país és un govern progressista i no el de la suma de les tres dretes”.

 

Preguntada pel debat d’ahir a TV3, la candidat socialista ha indicat que “alguns el vam aprofitar per posar propostes damunt la taula i demostrar quin és el rumb i el projecte que volem per al país”.

 

Paraules clau: