El PSC treballarà per un govern que tingui com a prioritat el progrés de Barcelona,no el procés

  • Jaume Collboni
  • Actualitzat:
  • Creat:

Jaume Collboni planteja un acord entre forces progressistes, Comuns i PSC, que "respecti el 60% que vol un govern progressista i el 60% que vol un govern no independentista".

"El PSC aposta per un govern de coalició que prioritzi els reptes que afronta la ciutat com la seguretat, la lluita contra les desigualtats, la millora de la mobilitat, l'habitatge i l'impuls de la marca Barcelona" ha afirmat Jaume Collboni avui en roda de premsa. A més, regidor electe i secretari de Política Municipal del PSC ha assegurat que "estem en condicions de passar pàgina i entrar en un període d'estabilitat que ens permeti centrar-nos únicament en les necessitats de Barcelona i en el seu futur".

Collboni ha anunciat que "el PSC s'asseurà durant aquesta setmana amb Barcelona En Comú-Podem per treballar en aquesta direcció", ja que  "els socialistes estem preparats per fer el pas". Collboni ha insistit que "el PSC només obrirà negociacions amb Ada Colau, i no contemplem altres possibilitats". Les converses les portarà a terme la número dos de la candidatura i redigora electa, Laia Bonet, en representació dels socialistes.

El secretari de Política Municipal del PSC ha celebrat un cop més els "extraordinaris resultats del passat diumenge" i ha insistit en les tres garanties que els socialistes han defensat en campanya, perquè Barcelona funcioni: "bon govern, govern progressista i no subordinat al procés. No volem més inoperància, ni més conflictes, volem un govern que fixi prioritat en la gent".

Pel que fa a l'aniversari del govern de la Generalitat, Jaume Collboni ha lamentat que "Catalunya no té govern, ha perdut la iniciativa i la capacitat de proposta" i ha recordat que "en un any el Parlament de Catalunya no ha aprovat cap llei a proposta del govern". A més ha lamentat que actualment ens trobem amb "serveis públics al límit, sense planificació política, sense recursos, fiant-ho tot a la responsabilitat dels treballadors públics que continuen prestant el millor servei en les pitjors condicions""El govern Torra – Aragonès és l'exemple del que no volem per a Barcelona", ha conclòs Collboni

Paraules clau: