El PSC demana la compareixença de Puigneró per les investigacions dels Mossos al CTTI

  • Actualitzat:
  • Creat:

Pol Gibert afirma que “no és la primera vegada que veiem publicada informació al voltant d’una possible contractació irregular. És hora de tenir respostes dels seus màxims responsables, i tenir-les en seu parlamentària”

El Grup Socialistes-Units per Avançar ha demanat la compareixença del Conseller Puigneró i del director del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat, després de fer-se públiques les investigacions dels Mossos al CTTI per una presumpta contractació irregular d’empreses de confiança.

 

Segons el diputat Pol Gibert, “no és la primera vegada que veiem publicada informació al voltant d’una possible contractació irregular al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat. És hora de tenir respostes dels seus màxims responsables, i tenir-les en seu parlamentària”.

 

Gibert ha recordat que l’actual Conseller Puigneró va ser nomenat director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació al 2013, i el 2016 va ser ascendit a Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Govern de Catalunya. “El conseller Puigneró ha exercit responsabilitats molt vinculades a les telecomunicacions i les noves tecnologies de la Generalitat, i en contacte directe amb l’organisme investigat. Esperem que la seva compareixença ajudi al Parlament a esvair dubtes i poder tenir coneixement dels fets de primera mà”, ha dit.

 

Paraules clau: