El PSC celebra el traspàs de l’Hospital Sant Bernabé de Berga a la Generalitat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Marta Moreta destaca que “les nostres iniciatives parlamentàries han estat molt rellevants de cara a accelerar el traspàs”

La diputada Marta Moreta ha expressat avui la seva satisfacció pel traspàs de l’Hospital Sant Bernabé de Berga a la Generalitat. “Un hospital de caràcter comarcal com és l’Hospital Sant Bernabé és lògic passi a mans de la Generalitat de Catalunya. De fet, aquest traspàs s’hauria ja d’haver fet anys enrere”, ha dit. El PSC, a la comarca del Berguedà i a nivell nacional, sempre ho ha defensat, tal com va impulsar la seva ampliació en temps del tripartit.

 

Precisament, segons Moreta, “vist l’incompliment del traspàs previst pel desembre de l’any passat, vàrem presentar una pregunta oral i la setmana passada vàrem presentar una Proposta de Resolució per fer el traspàs en els propers tres mesos”. “Creiem que aquestes iniciatives parlamentàries han estat molt rellevants de cara a accelerar el traspàs, i descartar un Pla de viabilitat. Una viabilitat que la Generalitat ja sabia per mitjà de l’ICS, que en té un coneixement exhaustiu”, ha afegit.

 

“Avui es fa realitat, el desig i voluntat de l’ajuntament de Berga, i amb ell, de tots els berguedans i berguedanes, de tota la comarca. Es una bona decisió, és un bon resultat, estem satisfets d’haver contribuït a la seva realització”, ha conclòs.

 

Paraules clau: