“El procés no ens ha portat enlloc, ni en termes de finançament ni d’autogovern”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta diu sobre l’enquesta de GESOP que “esperem que la tendència de recuperació del PSC es vagi confirmant, nosaltres seguirem treballant per merèixer la confiança de la ciutadania”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha presentat avui en roda de premsa un document aprovat per l’Executiva sobre el procés independentista perquè “la ciutadania sàpiga que opinen els socialistes” i ha assenyalat que “convé sortir del bloqueig, i com més aviat millor”. “Quatre, cinc anys de procés no han portat enlloc, ni en termes de finançament ni d’autogovern. Ens sembla una estratègia equivocada amb un objectiu que no compartim, i seran les urnes les que hauran de dir si perdem el temps o hem d’explorar una altra via. Creiem que la solució passa pel diàleg i la negociació i el pacte, i fem una crida als governs de Catalunya i Espanya a que s’asseguin a parlar”, ha afegit.

 

Preguntat per l’enquesta de GESOP publicada avui a El Periódico, Miquel Iceta ha dit que “fa temps que ho defenso: amb les enquestes mantinc una relació d’una certa distància. En general ens han estat adverses i per tant ara tampoc no voldria aparèixer com a entusiasta. És veritat que un tendeix a pensar que la perseverança del PSC en el seu missatge polític i l’èxit del darrer Congrés ens situen millor, com també deu ajudar el desconcert en l’escenari polític”. “Estic satisfet pel grau de coneixement i la valoració de la meva persona. Les enquestes et donen flaixos però no tenen capacitat de predicció. Esperem que la tendència de recuperació del PSC es vagi confirmant, nosaltres seguirem treballant per merèixer la confiança de la ciutadania”, ha conclòs.

 

*S'adjunta document aprovat per la Comissió Executiva

 

Fitxers adjunts: