El president Torra es dedica poc a governar, i la ciutadania se’n ressentirà

  • MIQUEL ICETA
  • Actualitzat:
  • Creat:

A dos dies de la celebració de la Taula del Diàleg, Iceta lamenta que “els problemes que tenen a veure amb el progrés social i econòmic del país no siguin prioritaris a l’agenda política del Govern”

El primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Miquel Iceta, ha recordat avui que “tot i ser legítim que es defensi una causa política, algú amb responsabilitats de govern ha de treballar per al conjunt de la ciutadania, abordant els problemes que tenen a veure amb el progrés social i econòmic del país” que, ha apuntat, “haurien de ser la prioritat de l’agenda política del Govern”.


En una atenció als mitjans de comunicació a Blanes, Iceta ha reivindicat la necessitat que “els polítics parlin i s’escoltin més” perquè “hem d’estar tots disposats a trobat una posició de consens”. En aquest sentit, el primer secretari del PSC ha demanat als independentistes que “intentin reformular les seves posicions” tenint en compte que “s’ha pogut constatar que el seu camí per a la independència va fracassar de manera estrepitosa l’any passat”. Per a Miquel Iceta, “els independentistes farien bé d’aprofitar el canvi polític a Espanya, amb un govern disposat a dialogar i escoltar”, i que “ha fet propostes en la direcció d’un bon acord d’autogovern, de millora del finançament, i que es pugui ratificar via referèndum”.


Miquel Iceta ha fet aquestes declaracions durant una visita a comarques gironines. A Lloret de Mar, acompanyat pel candidat socialista a l’alcaldia, Francisco Pastor, s’ha reunit amb les Kellys, les cambreres de pis, per escoltar les seves reivindicacions. A Blanes ha passejat pel municipi amb el seu alcalde, Mario Ros, i aquesta tarda serà a Olot l’acte de presentació del candidat socialista al municipi, Josep Guix.

Paraules clau: