El president Sánchez ha demostrat que està determinat a obrir una via de diàleg

  • Salvador Illa
  • Actualitzat:
  • Creat:

Salvador Illa afirma que “hi ha dues actituds: la d'aquells que volem seguir un camí de diàleg i els que semblen recrear-se en el conflicte”

El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ha assegurat avui que la celebració del Consell de Ministres a Barcelona ahir va ser “positiva”. “El president Sánchez ha demostrat que està disposat i determinat a obrir una via política de diàleg, dins de la llei, que haurà de confrontar amb les vies extremistes dels que no volen diàleg o no volen respectar la llei”, ha afegit

 

Sobre les mobilitzacions, Illa ha afirmat que "crec que les coses van anar força millor del que molts pronosticaven. Els incidents minoritaris no han d'impedir veure que la majoria de gent que es va manifestar ahir ho fes de forma pacífica i cívica”. Illa també ha elogiat la feina que van fer els Mossos d'Esquadra per mantenir l'ordre públic.

 

Segons el dirigent socialista, “hi ha dues actituds davant la situació: la d'aquells que la volem solucionar i intentem seguir un camí de diàleg, i els que semblen recrear-se en el conflicte", i és per això que creu que la interpretació d'Inés Arrimadas del que va passar ahir “no es correspon amb la realitat”.

 

Paraules clau: