El país se’l cuida amb recursos i plans de reequilibri territorial. I el Govern no ho fa

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

Eva Granados denuncia la “sequera legislativa” d’un Govern que fa “incompliments flagrants de mandats parlamentaris des de 2017”

La portaveu del Grup Socialistes-Units per Avançar, Eva Granados, ha afirmat avui que “constatem que tenim un Govern sense pressupostos perquè no troba els socis per tirar endavant la seva llei més important, una mostra més de la seva sequera legislativa”. “El país se’l cuida amb recursos i amb plans de reequilibri territorial. I el Govern no ho està fent”, ha afegit.

 

En roda de premsa al Parlament, Eva Granados ha explicat les propostes socialistes per al ple de demà. Sobre les interpel·lacions, ha denunciat els “incompliments flagrants de mandats parlamentaris des de 2017 pel que fa a gestió del territori i dels bombers. Quan el govern fracassa en polítiques com aquestes, les conseqüències son nefastes”. Respecte a la moció sobre habitatge, ha assenyalat que “el Govern només fa pedaços. Cal que a Catalunya hi hagi un pacte nacional d’habitatge, cal que parli amb els ajuntaments, cal habitatge social i cal un índex de referència”.

 

“A la sessió de control preguntarem al conseller Calvet sobre la gestió del canvi climàtic per part del Govern. Hi ha unes polítiques publiques que cal tirar endavant i creiem que el Govern no fa el que toca. Per altra banda, un 29% d’agressions sexuals són agressions a menors. És un problema social que cal que el Parlament abordi. Només un 15% de les agressions que es fan a menors acaben en denúncia, i és important saber quins són els protocols i com podem millorar-ho”, ha conclòs.

 

 

Paraules clau: