El dia 28 hem de guanyar els socialistes perquè és així com guanyaran Catalunya i Espanya

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet diu que “quan vaig saber que Cayetana Álvarez de Toledo era la candidata per Barcelona vaig dubtar si es presentava per Vox o pel PP. I quinze dies després no en tinc cap dubte: és la candidata de Vox”

La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat avui que ”el proper dia 28 hem de guanyar els socialistes perquè es així com guanyaran les catalanes i els catalans, i el conjunt de la societat espanyola” i ha afegit que “volem que es governi pensant en les catalanes i els catalans. Volem llums llargues. Volem que es recuperi el reconeixement que Catalunya tenia. Volem omplir les urnes d’esperança i d’il·lusió. No només perquè la necessitem, sinó perquè tota la societat catalana se la mereix. Portem molts anys patint”.

 

En un acte a Badalona amb el president del Govern espanyol i candidat socialista a la reelecció, Pedro Sánchez, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i l'alcalde de Badalona i candidat del PSC a la reelecció, Álex Pastor, Meritxell Batet ha assenyalat que “no ens resignarem a que hi hagi injustícies socials. No ens resignarem a que hi hagi desigualtats. I no ens resignarem a tenir una Catalunya partida en dos”. Batet també s’ha referit a la candidata del PP i ha dit que "quan vaig saber que Cayetana Álvarez de Toledo era la candidata per Barcelona vaig dubtar si es presentava per Vox o pel PP. I quinze dies després no en tinc cap dubte: és la candidata de Vox".

 

Pedro Sánchez ha assegurat que “el projecte que tenim per a Espanya és el mateix que tenim per a Catalunya: posar les persones al centre de l’acció política”. “La suma de les res dretes suposa el retorn de la corrupció i el retorn de l’enquistament de la crispació a la política. Aquets país no vol retrocedir, vol mirar endavant. Volem una Espanya en què les dones, quan tornin a casa, no se sentin angoixades per la por a les manades al carrer. Volem que se sentin lliures, segures i vives. El que insulta és e perquè no té arguments ni té raons, però nosaltres no entrarem al seu joc”, ha explicat.

 

Per la seva banda, Miquel Iceta ha indicat que “el dia 28 ens juguem una opció vital. No volem retrocedir, no volem perdre drets, no volem crispació”. “Volem canviar la vida de la gent per millorar-la, donar més oportunitats i repartir-les millor. Volem una societat on tothom trobi el seu lloc”, ha dit.

 

Paraules clau: