El 28A podem dir prou. Cal que Catalunya deixi d’anar amb llums curtes i posi les llargues

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta alerta que el 28A només hi ha 3 opcions: "hi ha qui proposa retrocedir, d'altres bloquejar. I els socialistes proposem avançar de forma decidida"

"Hi ha partits que s'omplen la boca del territori però després quan governen no fan res" ha alertat aquest vespre el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, a les 700 persones que han acompanyat a Fèlix Larrosa, paer en cap de Lleida, en la seva presentació com a candidat a la reelecció.


Iceta ha explicat a tots els assistents que "Lleida ha estat present perquè ha tingut alcaldes que han mirat pel progrés de la ciutat i del conjunt de les terres de Ponent". Per això ha alertat que "quan estem parlant del futur econòmic i social d'una ciutat tan important com Lleida no ens la podem jugar" i per això ha aconsellat als lleidatans "no deixar-se perdre el magnífic alcalde que és Fèlix Larrosa".


Respecte a les eleccions del pròxim 28 d'abril, el líder socialista ha alertat que només hi ha 3 opcions: "hi ha qui proposa retrocedir, d'altres bloquejar. I els socialistes proposem avançar de forma decidida" ha conclòs.


L'acte també ha comptat amb la ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, que ha denunciat "un Govern que tapa amb pancartes el buit de la seva gestió" i ha demanat que el 28A "diguem prou". Per la ministra "Catalunya fa massa temps que va amb llums curtes i hem de posar les llargues". En aquest sentit ha recordat que el govern de Pedro Sánchez "ha fet molt en 8 mesos i podem fer molt més".

 

Paraules clau: