El 28A hem d’omplir les urnes de vots socialistes

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet, Miquel Iceta i Jaume Collboni participen a l’acte de final de campanya organitzat per la JSC

La ministra i candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat avui que  “el que no podem permetre és que el dia 28A no ens deixin aconseguir els nostres somnis, per això ens deixarem la pell fins l’últim minut. Quin es el partit que ofereix esperança i visió de futur? El partit socialista. El 28A hem d’omplir les urnes de vots socialistes”.

 

A l'acte final de campanya, organitzat per la Joventut Socialista de Catalunya, on ha estat acompanyada per la candidata del PSC al Senat per Barcelona, Elia Tortolero, pel candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, pel primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i pel primer secretari de la JSC i candidat al Congrés per Barcelona, Arnau Ramírez, Meritxell Batet ha volgut “donar les gràcies a tots els joves d’aquest partit i de fora del partit que ens doneu suport. I us vull demanar que ens ajudeu fins al darrer moment. Gràcies per representar al socialisme del present i també el del futur”.

 

Per la seva banda, Miquel Iceta ha assenyalat que “no acceptarem cap mena de rebaixa, perquè ens ha costat molt arribar on hem arribat. El dia 28 ens hi juguem molt. Ho tenim a tocar, però encara no ho tenim, per això cal anar a votar”.

 

Jaume Collboni ha dit que “la Meritxell ha encarnat millor que ningú aquesta confiança en l’Espanya que volem, la Catalunya que defensem i la Barcelona que volem pels joves del nostre país. Ens estem jugant els drets de les dones, de la comunitat LGTBI i dels joves”.

 

Paraules clau: