El 28A ens juguem la igualtat i la dignitat de les dones

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Batet recorda que en matèria de feminisme i igualtat "hem avançat però hem d'avançar més en equiparació en temps entre homes i dones"

En un contacte informatiu en què ha estat acompanyada pel candidat a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, la cap de llista del PSC a les eleccions generals del 28 d'abril, Meritxell Batet, ha assenyalat que "el mercat laboral encara és molt desigual perquè hi ha una bretxa salarial que hem d'intentar erradicar".

Batet ha considerat que "hem de recuperar la cotització a la seguretat social de les cuidadores i elaborar plans d'igualtat per les empreses de més de 50 treballadors". La candidata ha manifestat que els salaris i les pensions més baixes l'ocupen les dones, i ha explicat que "farem una proposició de llei que ens permetrà anar-los igualant".

En matèria de seguretat, Batet ha subratllat que "hem desenvolupat el pacte d'Estat contra la violència de gènere i hem dotat als ajuntaments de finançament perquè sigui efectiva". Així mateix, ha assegurat que "posarem molt èmfasi a l'educació perquè quan els nens i nenes són petits és quan millor poden interioritzar els valors democràtics".

La candidata ha recordat que "no és bo banalitzar la inseguretat de les dones", i que "és fonamental que avancem de manera decisiva". "El 28A ens juguem la igualtat i la dignitat de les dones", ha conclòs.

Per la seva banda, el candidat a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha alertat que votar comuns és votar independentisme i que "aquestes eleccions els ciutadans volen una candidatura d'esquerres no independentista".

Paraules clau: