El 14-F podrem passar pàgina i donar pas a un govern estable i progressista

  • Eva Granados
  • Actualitzat:
  • Creat:

“Després de 10 anys d’inoperància al Govern és una bona notícia que s’aclareixi el calendari electoral”, diu Eva Granados

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha celebrat que aquesta setmana es produirà un “fet polític rellevant” al Parlament, que consistirà en “posar el rellotge electoral en marxa. Després de 10 anys d’inoperància al Govern és una bona notícia que s’aclareixi el calendari”, de manera que, ha afegit Granados, “el 14-F els catalanes i les catalanes podrem passar pàgina” i apostar per un nou Govern “estable i progressista”.

Com a exemple de la necessitat de canvi, la dirigent socialista ha exposat el que passa amb la petició dels fons que arribaran de la Unió Europea per a la reactivació econòmica: “Veiem que governs socialistes d’altres parts d’Espanya com els d’Extremadura, l’Aragó i les Illes Balears, s’estan posant les piles i interlocuten amb els sectors” amb l’ojectiu de presentar projectes que es puguin finançar amb els ajuts que arribaran per Brussel·les. En canvi, “a Catalunya tenim un Govern que el que fa és barallar-se entre els socis per saber qui va i qui no va a una reunió”.

En aquest context, Eva Granados, “ara que és el moment d’aplicar actuacions contundents per espai limitat de temps” per combatre la pandèmia de la COVID-19, ha posat damunt al taula “la manca de previsió i planificació del Govern de la Generalitat”, que pren decisions sobre els sector de l’hosteleria i la restauració sense concretar “de quina manera es preveu compensar l’afectació” que pateixen.

Per a Granados, “40 milions d’euros ens sembla una xifra ridícula” i més quan Catalunya ha rebut dels fons COVID de l’Estat per valor de 3.225 d’euros. “Que el Govern prioritzi els recursos, que no son pocs, i executi les seves competències”, ha conclòs.

Paraules clau: