Catalunya no mereix un President per Skype

  • Salvador Illa
  • Actualitzat:
  • Creat:

Illa considera el missatge d'Artur Mas "clar per a Puigdemont: diu que quan hi ha procediments judicials que afecten la teva actuació el millor que pots fer és fer un pas al costat"

"Prou d'enganys, Catalunya no mereix un President que s'investeixi telemàticament" ha declarat aquest migdia el secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, que ha recordat que segons el reglament del parlament "no és possible investir un President per Skype i per això els socialistes ens hi oposarem".

Illa també ha valorat el missatge d'Artur Mas d'ahir, quan va anunciar la seva dimissió de la presidència del PdeCat. Segons el secretari d'organització socialista, "el missatge d'Artur Mas és clar: diu que quan hi ha procediments judicials que afecten la teva actuació el millor que pots fer és fer un pas al costat, un missatge clar també a Puigdemont". Illa ha explicat que els i les socialistes respecten la decisió de dimitir de l'expresident de la Generalitat, però ha valorat com a "desastrós" el balanç polític que ha deixat: "deixa un país dividit i enfrontat i un partit ensorrat, que ha d'amagar el seu nom a les diferents comptesses electorals".

El secretari d'organització del PSC ha recordat també que els independentistes "no tenen majoria social. Tenen una majoria parlamentària que els habilita a governar, respectant la llei i defensant les seves idees dins el marc de la legalitat". En aquest sentit, ha recordat que els independentistes "poden demanar canviar les lleis però no saltar-se-les. La via de la unilateralitat i la il·legalitat no té futur i insistir en això és insistir en l'enfrontament" ha conclòs.

Paraules clau: