Barcelona, ciutat d'esquerres

  • Actualitzat:
  • Creat:

En un col·loqui organitzat per la Fundació Rafael Campalans, Imma Mayol, Lluís Rabell i Jaume Collboni coincideixen a assenyalar que "Barcelona sempre ha progressat de la mà de governs d'esquerres".

L'exdiputat al Parlament de Catalunya, Lluís Rabell, i l'extinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol, van acompanyar ahir Jaume Collboni, candidat socialista a l'Ajuntament de Barcelona, en acte "Barcelona, ciutat d'esquerres" organitzat per la Fundació Rafael Campalans i moderat per la seva directora, Esther Niubó

El col·loqui va servir per posar de manifest que "Barcelona necessita i necessitarà un govern fort, ampli i estable, capaç d'arribar a acords i de teixir aliances", va afirmar Rabell, i tots tres ponents van coincidir a assenyalar que "Barcelona sempre ha progressat de la mà de governs d'esquerres". Així, la Barcelona d'esquerres passa per un lideratge públic fort, una defensa de l'espai públilc que aposti veritablement per la cohesió social, i una bona gestió de les de la pluralitat. 

El secretari de Política Municipal del PSC i candidat socialista a l'Ajuntament de Barcelona va assegurar voler "recuperrar la Barcelona d'esquerres, representant els valors del PSC i de gent d’esquerres no independentista que se sent orfe". Collboni va lamentar que "durant aquest mandat Barcelona ha desaparegut com a subjecte polític" i va assenyalar que "s'ha trobat a faltar un alcalde que la defensi la ciutat davant el procés". "Jo vull posar Barcelona primer i ocupar-nos dels problemes de la ciutadania", va insistir Collboni. 

 

 

Paraules clau: