“Avui és un dia de dol pel socialisme català i espanyol”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Jaume Collboni i Miquel Iceta homenatgen Alfredo Pérez Rubalcaba en un acte a Barcelona

El candidat del PSC a l’Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat avui que sobre Alfredo Pérez Rubalcaba que “avui és un dia de dol pel socialisme català i espanyol” i ha afirmat que “Alfredo representa la generació que ens va portar la democràcia, que la va consolidar, i que va posar les bases del sistema social. La generació de la generositat que va posar Espanya a Europa i al món”.

 

En un acte a Barcelona per homenatjar Alfredo Pérez Rubalcaba al costat del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, Jaume Collboni ha volgut acabar la seva intervenció amb una frase del que va ser Secretari General del PSOE: “Los principios no solo hay que tenerlos, hay que practicarlos”.

 

Miquel Iceta ha dit que “el recordem com un home que va decisiu per acabar amb ETA. Però no l’oblidem tampoc com a antifranquista, com a mestre de l’ensenyament públic, com a gran socialista”. “Com el meu amic que no es resignava a no fer res. No es va rendir ni davant d’una dictadura ni davant de problemes de la nostra societat”, ha conclòs.

 

Paraules clau: