Ara més que mai necessitem un Govern ferm i cohesionat

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Meritxell Batet afirma que “tenim un conjunt de gent compromesa, gent que creu en el projecte socialista i estan disposats a defensar els drets de les persones a les dues cambres”

La cap de llista del PSC a les eleccions generals i presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet , ha afirmat avui que “quan es posa al capdavant de les candidatures gent competent i amb talent, gent que ha acreditat una feina molt ben feta al Congrés dels Diputats i al Senat, no tens perquè canviar-les”. “Tenim un conjunt de gent compromesa, gent que creu en el projecte socialista i estan disposats a defensar els drets de les persones a les dues cambres”, ha afegit.

 

Durant la presentació de la candidatura de Tarragona que encapçala Joan Ruiz, la candidata socialista ha assenyalat que “anem a una nova campanya que voldríem que no s’hagués produït després d’haver guanyat les eleccions del 28 d’abril amb un resultat excel·lent. Però ens vam trobar amb el bloqueig i la irresponsabilitat de la resta de forces polítiques, perquè no hi havia un projecte alternatiu al socialista”.

 

“Ens presentem amb la mateixa candidatura i el mateix projecte, amb un programa renovat i actualitzat amb la societat civil. Ens presentem amb més força, amb un projecte inclusiu que aposta pel creixement econòmic i la justícia social. Ningú no té un projecte alternatiu i sortim encara amb més convicció perquè ara més que mai necessitem un Govern ferm i cohesionat que generi l’estabilitat que el país necessita”, ha conclòs.

 

Paraules clau: