Amic i mestre Rubalcaba

  • Actualitzat:
  • Creat:

Jaume Collboni i Eva Granados obren el llibre de condolences que s’ha instal·lat al Casal Socialista Joan Reventós per homenatjar Alfred Pérez Rubalcaba

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha referit avui a Alfredo Pérez Rubalcaba com a “un amic i un mestre” que “tindrà funerals d'Estat perquè era un home d'Estat, més que un polític. Sovint es troba a faltar a la política catalana i espanyola gent d'aquesta talla”.

 

Jaume Collboni i la portaveu del grup parlamentari PSC-Units, Eva Granados, han obert el llibre de condolences que s’ha instal·lat al Casal Socialista Joan Reventós per a totes aquelles persones militants o simpatitzants que vulguin expressar-se per la pèrdua de l'exsecretari general del PSOE.

 

El candidat socialista ha considerat que Rubalcaba va ser “una persona coherent, honesta, senzilla, accessible, i per a tots nosaltres un mestre i amic amb capacitat d'anàlisi” i ha agraït les mostres de suport i condol rebudes per part de ciutadanes i ciutadanes,  entitats i representants altres formacions polítiques.

 

Paraules clau: