26 M. Coneix les nostres propostes per a les municipals

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC ja té a punt la maquinària per als comicis del 26 de maig

El dijous, 9 de maig, a mitjanit, arrenca la campanya de les eleccions municipals, i el PSC ja ho té tot a punt. El PSC posa en valor el seu municipalisme per construir pobles i ciutats amb propostes que resolguin els problemes reals de la ciutadania, amb els valors de la justícia social, la igualtat i la solidaritat com a bandera.

El PSC divideix la seva proposta municipal per al 26M en els següents eixos: per viure millor; per treballar millor; per gaudir més i per avançar més.

En l'eix per viure millor destaquen la necessitat d'aconseguir un habitatge digne, acabar amb les barreres físiques, socials i comunicatives per fer pobles i ciutats més accessibles i inclusives, la sanitat universal, pública, de qualitat i equitativa davant les retallades que l'han anat minvant, i un transport públic i una mobilitat sostenible i cohesionadora davant el canvi climàtic.

Pel que fa a l'eix per treballar, els socialistes proposen una economia cooperativa, social i solidària que renovi el model econòmic i fomenti el treball cooperatiu i l'arrelament territorial, impulsar la innovació i el coneixement com a factor imprescindible per millorar la competitivitat i la cohesió social, potenciar una ocupació de qualitat per un creixement inclusiu, que contempli la inserció però també la formació i millora de les condicions de treball, i apostar per la reindustrialització per a crear valor i generar riquesa i com a element clau per a una societat més inclusiva.

En l'eix per gaudir, el PSC proposa promoure un nou pacte social entre dones i homes, fer de la infància una prioritat, promoure polítiques basades en la longevitat, la participació i l'atenció de qualitat de la gent gran, i apostar per aconseguir tenir una joventut generadora de futur que pugui emancipar-se i ser ciutadana de ple dret.

Finalment en l'eix per avançar proposen apostar per ciutats i pobles ecosostenibles davant l'escalfament global, millorar la competitivitat econòmica i la qualitat de vida amb infraestructures sostenibles i inclusives i un urbanisme amb rostre humà i apostar per la solidaritat internacional per construir una societat més justa.
 

Adjuntem el Manifest electoral per a les municipals 2019

 

Fitxers adjunts: