“Som el PSC, i hem tornat més forts i decidits que mai”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta afirma que “treballarem de forma incansable per construir una majoria alternativa a Catalunya i seguir contribuint a la formació del govern que més convé a Catalunya i Espanya”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha presentat avui el seu informe de gestió al Congrés del PSC i ha afirmat que “en un període de gran convulsió política a Catalunya, crec que la gestió realitzada per la Comissió Executiva i pel conjunt del partit en aquest darrers tres anys ha estat particularment reeixida. Ha estat un període que tots hem viscut amb preocupació, incertesa i una gran intensitat. Malgrat un context de gran inestabilitat, ha prosseguit l’esforç de redreçament i represa del projecte del socialisme català. Hem superat tota mena de problemes i obstacles i avui som el segon partit de Catalunya. Estem en disposició de ser el primer”. “Som el PSC, i hem tornat més forts i decidits que mai”, ha dit.

 

Durant la seva intervenció, Miquel Iceta s’ha referit al “fracàs del govern presidit per Quim Torra”. “Un govern incapaç de pensar en el conjunt del país, un govern fortament dividit, un govern mancat de sensibilitat social i un govern que presenta un pobre balanç de gestió. Un govern presidit per una persona que dedica la major part del seu temps i de les seves declaracions a encoratjar els sectors més radicals de l’independentisme, cridant a la polarització i la confrontació. Mentre el president vol conflicte, el país vol diàleg i acords”, ha afegit.

 

“Us vull avançar dos dels compromisos que prenc i dels que parlaré abastament al llarg del Congrés: treballar de forma incansable per construir una majoria alternativa a Catalunya i seguir contribuint a la formació del govern que més convé a Catalunya i Espanya tot evitant la repetició de les eleccions”, ha indicat.

 

“Que el PSC sigui avui, de nou, un partit central a Catalunya no és només mèrit de la Comissió Executiva. Si alguna cosa s'ha fet malament, la Comissió Executiva, i jo el primer perquè la encapçalo, en som els responsables. Però, de tot el que el partit ha fet bé en aquests tres anys el mèrit és bàsicament de tots vosaltres i de tots els militants, simpatitzants i votants”, ha conclòs.

 

L'informe de gestió de la Comissió Executiva encapçalada pel primer secretari, Miquel Iceta, ha estat aprovat per unanimitat.

 

 

Fitxers adjunts: