Ofereixo un govern que tindrà com a principal objectiu la reconciliació

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta diu que “ofereixo als meus compatriotes la possibilitat d'esforçar-nos, junts, sense distinció de pensament, per un nou país”

El Primer Secretari del PSC i candidat a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, ha assenyalat avui que “hem tingut un govern que ens ha deixat una societat fracturada socialment i que ha volgut instal·lar una divisió entre bons i dolents, patriotes i traïdors; en definitiva, una divisió en blocs que s'enfronten un contra un altre buscant derrotar a l'adversari”. “I no em resigno a continuar així”, ha afegit.

Durant el discurs inaugural de la Internacional Socialista, que se celebra a Barcelona, Miquel Iceta ha afirmat que “em rebel·lo contra aquesta situació i ofereixo als meus compatriotes la possibilitat d'esforçar-nos, junts, sense distinció de pensament, per un nou país. Ofereixo als catalans un país en el qual no hi haurà ni vencedors ni vençuts. Un país en el qual tots guanyarem alguna cosa perquè tots cedirem en alguna cosa en comptes que una majoria escassa ho guanyi tot i una amplíssima minoria ho perdi tot”.

Segons Miquel Iceta, “estic disposat a cedir. Perquè cedir per acordar no és perdre, és guanyar. Ofereixo un govern que tindrà com a principal objectiu la reconciliació. Primer, la reconciliació entre nosaltres, els catalans. I, després, la reconciliació amb la resta d'espanyols. Amb Europa i també amb el món econòmic”.

 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: