“No hi haurà solució per a Catalunya si no fem fora el PP”

  • Carme Chacón
  • Actualitzat:
  • Creat:

Carme Chacón assegura en el seu discurs davant el Consell Nacional del PSC que “de qui s’ha de separar Catalunya és de Rajoy, però per sempre”

La cap de llista del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, ha assegurat avui que “no hi haurà solució per a Catalunya si no fem fora el PP” perquè “no hi ha solució al problema social, econòmic o polític que no passi per enviar al PP a la oposició i a Rajoy cap a casa seva”. “A Espanya convé fer fora Rajoy, però a Catalunya tenim el doble de raons per fer-lo fora; el problema no és Espanya, el problema és el PP! De qui hem de separar-nos és de Rajoy, però per sempre i enviar-lo cap a casa”, ha assegurat la cap de cartell socialista a les eleccions del proper 20 de desembre.

 

Chacón ha intervingut davant el Consell Nacional del PSC que ha aprovat amb 12 vots en contra i 18 abstencions les llistes del PSC a les eleccions generals, unes llistes de paritat absoluta que han estat renovades en un 76% (adjuntem dictamen Comissió de Llistes). La candidata ha destacat en el seu discurs que “perquè Espanya no es trenqui i Catalunya no es fracturi s’ha de desallotjar a Mas, però Mas és ja només un governant fracassat i al final de l’escapada, qui li dóna corda és Rajoy, qui li omple el dipòsit de benzina, ja sigui amb la campanya contra l’Estatut, activant la fiscalia o amb la reforma exprés del Tribunal Constitucional; Rajoy és un xollo per l’independentisme”.

 

La cap de llista ha fixat els seus objectius per aquesta campanya electoral: “millorar el resultat de les autonòmiques, incrementar la distància amb el PP que vam aconseguir fa quatre anys i ser decisius en el canvi a Espanya perquè Rajoy deixi de ser president i el nou president sigui Pedro Sánchez”. “Catalunya coneix bé la fórmula per fer fora el PP; quan l’esquerra catalana vota i ho fa massivament per aquell partit que te la força suficient per fer fora el PP, el canvi es produeix. I aquesta força no és altra, que la del socialisme català juntament amb el socialisme arreu d´Espanya”, ha conclòs la diputada socialista.

 

En clau d’actualitat política, Carme Chacón ha destacat que “no és casualitat que els tresorers del PP i de Convergència tinguin el mateix destí, és de tot menys una casualitat. Avui, la democràcia espanyola té dos tresorers a la presó: el del PP i el de Convergència”. “No és caça, és corrupció!”, ha assegurat Chacón, per qui “la dreta nacionalista catalana o espanyola pensa que està per sobre les lleis i que el país és seu, però això no pot passar”. 

 

 

Adjuntem dictamen Comissió Llistes i discurs de Carme Chacón (cliqueu titular de la notícia per accedir als documents adjunt)

 

 

 

 

 

 

Fitxers adjunts: