Miquel Iceta es presenta com el candidat de la reconciliació: "No vull la victòria d'uns sobre altres"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Iceta destaca que les eleccions del pròxim 21 de desembre ens ofereixen la possibilitat de canviar del "rumb de colisió" fixat per Mas, Puigdemont i Junqueras

Miquel Iceta ha remarcat aquest matí la necessitat de "fixar un rumb d'estabilitat, de seny, de prosperitat, justícia social i sostenibilitat" en el marc dels esmorzars informatius organitzats per Europa Press en motiu de es properes eleccions del 21 de desembre. El candidat socialista a la presidència de la Generalitat ha convidat a la societat catalana "a un viatge molt diferent al que ens van proposar Mas i Puigdemont" i ha recordat que havien "fixat un rumb de col·lisió" que ens ha "portat al desastre".


"Vull ser president per superar la divisió entre catalans. Si sóc escollit president ho sacrificaré tot al servei d'aquest objectiu" ha dit Iceta, que ha volgut destacar que, malgrat presentar-se amb un programa amb més de 700 mesures concretes, "en aquestes eleccions és molt rellevant subratllar els objectius de país". En aquest sentit Iceta ha afirmat que si és president "ningú es sentirà exclòs de la política catalana" i que la seva primera obligació serà "trobar la manera que tots siguin escoltats i puguin contribuir a un futur millor". El candidat socialista no vol "frentismes ni que la satisfacció de la meitat més u impliqui la derrota de la meitat menys u" i reclama "amplis acords, transversalitat i reconciliació".


"Faig una proposta progressista, catalanista, i reformista que es dirigeix als catalans que volen ordre i progrés i que ens permetrà, a molts fer gran part del camí units" ha dit Iceta, que ha lamentat que el referèndum per sortir d'Europa que proposa Puigdemont o la desobediència social permanent que defensa Esquerra "són riscos que Catalunya no pot permetre's".

 

*Adjuntem discurs

Fitxers adjunts:

Paraules clau: