Les nostres llistes i les nostres propostes

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC posa a punt la maquinària per als comicis dels propers 28 d'abril i 26 de maig

El 28 d'abril i el 26 de maig els ciutadans estem cridats a les urnes per escollir els nostres representants al Congrés dels Diputats, al Senat, als ajuntaments i al Parlament Europeu.

L'11 de març, el Consell Nacional del PSC va ratificar la proposta de candidatures a les eleccions generals i a les eleccions al Parlament Europeu que havia aprovat per unanimitat la Comissió Electoral del partit. 

 

La candidatura dels socialistes catalans a les eleccions generals que encapçala la ministra del Govern d’Espanya i secretaria d’Impuls Federal de PSC, Meritxell Batet, incorpora un 50% de renovació entre els 20 primers llocs a la circumscripció de Barcelona. El número dos és Francisco Polo, Secretari d’Estat per a l’Avenç Digital, i tancaran la candidatura la filla de l’exministre Ernest Lluch, Eulàlia Lluch, i el president de la UGT de Catalunya, Matías Carnero. Manuel Cruz encapçalara la candidatura al Senat per Barcelona.

 

Pel que fa a la candidatura a les eleccions al Parlament Europeu, el Consell Nacional va ratificar també la proposta de noms aprovada per la Comissió Electoral i que s'han incorporat a la llista del PSOE, aprovada al Comitè Federal del PSOE del 17 de març. Javi López, actualment eurodiputat del PSC, serà el número 5 de la candidatura dels socialistes, una llista que encapçala l'actual ministre d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, Josep Borrell.

 

El mateix Consell Nacional del dia 11 de març va aprovar també els manifestos electorals tant per a les eleccions a les Corts Generals com al Parlament Europeu.

 

En els enllaços adjunts hi trobareu tots els noms de les candidatures a les eleccions generals (les 4 circumcripcions) i europees i els manifestos electorals per a tots dos comicis.

 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: