"El que vol Cs és arribar al poder amb la suma de PP i VOX"

  • Actualitzat:
  • Creat:

El diputat del PSC al Congrés, José Zaragoza, ha titllat Cs de ser "un partit voluble, que un dia és de centre i l'endemà s'associa amb l'extrema dreta". "Van arribar com si fossin una força regeneradora i han resultat ser la dreta de sempre", ha recalcat

Durant la seva intervenció al Ple d'avui el coordinador dels diputats del PSC al Congrés, José Zaragoza, ha acusat Cs d'haver-se transformat en "un nacionalisme reactiu a l'independentista, de signe contrari però similars en el fons i la forma"."Cs reacciona amb pànic davant d'una possible solució al conflicte Català, perquè saben que sense conflicte la seva absoluta falta de propostes per millorar la vida dels espanyols quedarà al descobert", ha subratllat Zaragoza.

El diputat socialista ha criticat que "Arrimadas va guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya i des d'aquell dia no ha tingut ni una iniciativa". "Qualsevol català o catalana que estigui buscant una solució no trobarà a prop ni a Ciutadans ni a Inés Arrimadas", ha insistit Zaragoza; que ha recalcat que "el que vol Cs és arribar al poder amb la suma de PP i VOX".

"Volen l'espai de la dreta, i per això cal copiar a la dreta. No tenien prou amb haver mantingut al PP de la Gürtel al poder, sinó que ara fitxen personatges com Sílvia Clemente i pacten amb la vella Convergència pujolista de Fernández Teixidó", ha manifestat el diputat. "Són com ERC: especialistes en reciclar als descartats dels partits que tant han criticat", ha destacat.

Zaragoza ha recordat que Cs "ni vol, ni sap com acabar amb el conflicte territorial que planteja l'independentisme"."Sembla que ja no veuen només espanyols, sinó que distingeixen entre espanyols bons i dolents, dels quals sembla que per Cs Abascal és un bon espanyol i tot aquell que s'enfronta a ell no ho és", ha conclòs.

 

*S'adjunta vídeo de l'intervenció del diputat

Fitxers adjunts:

Paraules clau: