El PSC acusa al PP de retorçar els arguments i oblidar els fets que no li convenen

  • Actualitzat:
  • Creat:

El diputat del PSC al Congrés Manuel Cruz, critica al Partit Popular per reclamar lleialtat a l'oposició quan està al poder, i després llençar-se a la deslleialtat més febril quan està a l'oposició.

El Congrés dels Diputats ha rebutjat aquesta tarda una moció del PP, que instava al Govern de l'Estat a exercir una intervenció forçada del control dels comptes de la Generalitat, i aplicar l'article 155 

El diputat del PSC, ha acusat al Partit Popular de "retorçar els arguments i oblidar els fets que no li convenen", i d'haver deixat que "la situació a Catalunya es podrís per complet, sent perfectament incapaç de presentar cap alternativa, més enllà de l'òbvia apel·lació al compliment de la llei"

Durant la seva intervenció el diputat socialista, ha criticat que "el PP reclama lleialtat a l'oposició quan està al poder, i després es llença a la deslleialtat més febril quan està a l'oposició"; i ha recordat que "tot això que anomenem 'procés' va succeir quan el PP estava al Govern".

Cruz ha criticat que "al PP els confon estar a l'oposició, no solament perquè han decidit abandonar per complet la moderació política; sinó perquè també semblen haver abandonat la més mínima moderació en qualssevol altre ordre, inclosa l'argumentació i la sobreactuació".

Així mateix, el diputat del PSC ha recalcat que "el PP sempre ha arribat tard a totes les conquestes democràtiques d'aquest país, i ara pretén presentar-se com impulsor de les mateixes", i ha aconsellat als populars que "haurien d'aplicar la sensatesa. A vegades funciona".


* S'adjunta vídeo de la intervenció del diputat al Ple

Fitxers adjunts:

Paraules clau: